октобар 22, 2024
Valjevo

Lepši pogled: Viktor Manić ponovo na vrhu

Podelite post:

 

 

Nekadašnji trofejni biciklista Bobe Valjevo i reprezentativac Srbije koji je doprineo ekspanziji biciklizma u Valjevu i bio uzor mnogim vozačima-ponovo vozi, ali u auto moto sportu. Vozi rental kartinge koji su ,,Nacionalna klasa“ među kartinzima gde ima najviše takmičara što govori koliko je konkurencija jaka. Takmičenje je u organizaciji Karting centra Jagodina. Karting LIGA Srbije.

G-Drive KUP održava se u o okviru otvorenog prvenstva Karting Saveza Srbije (SSKS). Kao debitant u tom sportu osim što je pobedio na prvom nastupu, vodeći je u generalnom plasmanu G-drive kupa koji je u organizaciji Karting saveza Srbije, a čiji je pokrovitelj NIS-Gazprom. Trke se voze u Jagodini, Beogradu i Kuli.

Ostao je još jedan trkački vikend ove sezone sa dve trke u Jagodini 29. 09. 2024. Pretprošli vikend Viktor je imao dvostruku pobedu u Kuli i učvrstio vodeću poziciju u generalnom plasmanu.

Prošli  vikend je vozio trke ,,Lige“ u Jagodini u organizaciji karting saveza Jagodina koje inače ne vozi jer ima mnogo trka u sezoni, a vozi se samo jedna staza. Ipak, tu završnu trku u toj ligi je vozio. To je bio spektakl jer se više vozača borilo za šampionsku titulu, a posle dve uvodne trke Viktor se plasirao u finale A gde je i pobedio.

Ovaj sport iziskuje mnogo ličnih troškova i bilo je pitanje hoće li Viktor moći da završi sezonu.Zahvaljujući pomoći Krušika Valjevo i Mičelinija Valjevo, Viktor je na pragu ostvarenja neverovatnog uspeha.

Foto: Nebojša Manić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/valjevonadlanu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427