септембар 20, 2024
Valjevo

Direktor Pošte Srbije danas u poseti Valjevu

Podelite post:

 

Zoran Anđelković, v.d. direktora Pošte Srbije posetio je danas Valjevo gde se sastao sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem, navodi se na sajtu Pošte Srbije. Tokom ovog susreta razgovaralo se o unapređenju i jačanju postojeće saradnje između Pošte Srbije i grada Valjeva, sa akcentom za uvođenje novih usluga koje bi dodatno poboljšale kvalitet poštanskih i logističkih usluga kako za građane i privredu.

Опис није доступан.

Anđelković je predstavio planove Pošte Srbije, uključujući i najavu izgradnje standardizovanih hala koje će omogućiti podršku brzorastućoj onlajn trgovini, kao značajnom segmentu savremenog poslovanja. Pored toga, direktor Anđelković, istakao je važnost saradnje sa lokalnom samoupravom i dodao da će Pošta Srbije nastaviti da se razvija u skladu sa potrebama zajednice, pružajući sveobuhvatne i inovativne usluge.

Опис није доступан.

Nakon sastanka sa gradonačelnikom, direktor je u društvu direktora Regionalnog centra Valjevo, Vladimirom Krsmanovićem, obišao glavnu poštu u Valjevu. Tom prilikom je razgovarao sa zaposlenima na šalterima i u preradi, istakavši važnost njihovog rada i posvećenosti u svakodnevnom pružanju poštanskih usluga.

Опис није доступан.

Današnja poseta Valjevu bila je idealna prilika da se obiđe „Publik“ i njihov skladišni prostor. Razmotrene su mogućnosti buduće saradnje i daljeg razvoja poštanskih i logističkih usluga u regionu. Ova poseta je još jedan korak ka jačanju partnerskih odnosa i unapređenju kapaciteta Pošte Srbije na lokalnom i regionalnom nivou.

Foto:Pošta Srbije/ pttImageHandler 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/valjevonadlanu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427