септембар 8, 2024
Valjevo

Otvoren „DIS“ u Retail Park-u u Valjevu

Podelite post:

 

Danas u King’s Retail Park-u  je otvaren drugi po redu objekat –  maloprodajni lanac DIS-a.

Опис није доступан.

‘Kompanija DIS je otvorila svoj 52. objekat na 1.200 kvadratnih metara, raznovrsnu ponudu sa 7.500 različitih proizvoda, od toga svakako koje nas kao kompaniju karakteriše i ističe je , pre svega tri kategorije proizvoda pre svega voće i povrće sveže koje će svakog dana stizati u objekat u Valjevo, potom DIS pekara koja je kvalitetna pekara u kojoj se na licu mesta peku svakodnevno, svež hleb i peciva, što će potrošačima mnogo da znači i ono po čemu je kompanija DIS poznata sa širokim asortimanom svežeg mesa koje stiže svakodnevno sa dobaćih farmi.

Опис није доступан.

Osim toga u tom bogatom asortimanu od 7.500 proizvoda nalaze se i proizvodi naše robne marke ‘Dobro’  koja je jako prepoznatljiva na tržištu je već 10. godina,  prisutna u asortimanu kompanije DIS.

Опис није доступан.

Nakon toga smo ove godine plasirali i ‘Selekcija’ robrnu marku i ‘Premijum’ robnu marku domaćih proizvoda, lepo upakovanih za naše potrošače. Osim toga imamo naš sladoled  “Gelado” i naše kolače “Masterclass”.

Опис није доступан.

Pozivam sve valjevce da dođu u DIS i uživaju pre svega u prelepom ambijentu. Zaposlili smo preko 25. ljudi u ovom momentu. Mislim da će to biti dobra veza između kompanije DIS i građana Valjeva. Što se tiče akcija, svakog petka imamo nedeljnu akciju koja traje 7. dana i stotinak proizvoda svaki dan na akciji,  takođe izdajemo kataloge sa prizvodima prehrane, proizvoda na akciji, kataloge sa proizvodima ne prehrambenih prozvoda.. Proizvodi su uglavnom vezani za letnju sezonu, u ovom momentu to je školsk program, tako da pozivamo sve tate i mame, bake i deke da opreme svoje školarce, rekao je Kosta Greci direktor marketinga Kompanije DIS-a.

Опис није доступан.

Kompanija DIS je odlučila da će humanitarno donirati po dinar od svakog računa za valjevsku Bolnicu u cilju da pomogne da se kui šta je potrebno za zdravlje građana Valjeva.

Опис није доступан.

A povodom svečanog otvaranja i početka rada novog marketa u King`s Retail Parku u Valjevu, kompanija DIS priredila je specijalne poklone i akcije za svoje potrošače. Svaki 50. potrošač tokom dana biće nagrađen besplatnom  kupovinom. Svako ko potroši preko 1.000 dinara na poklon dobija DIS ceger, a tri najveća iznosa računa koja su danas napravljena biće nagrađena interesantnim i vrednim nagradama: trampolina, set kofera i šator “Iglo za 3 osobe”.

Опис није доступан.

Radno vreme novootvorenog DIS marketa je svakim danom od 07 do 22 sata.

Foto: valjevonadlanu.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/valjevonadlanu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427