март 29, 2024
Valjevo

Vučič: Grčiću, do Nove godine stabilizuj stvari, a onda, Mićo, radi ti nešto drugo!

Podelite post:

Foto:Milorad Grčić i Aleksandar Vučić Foto: TANJUG

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u selu Seništa poručio v.d. direktoru EPS Miloradu Grčiću da do Nove godine stabilizuje stvari, a onda „da radi nešto drugo“

Na pitanje novinara,što se tiče situacije u EPS-u,predsednik Vučić  je rekao da ga  direktor  Miloradu Grčić,nije ni obevestio,dok ujutru nije čuo!

– Grčiću, što mi nisi javio da si imao manji požar na B1? Nije pitanje što ste rešili, nego što mi nisi javio? Ja to ne treba da čujem iz Bezbednosne informativne agencije, već to treba da čujem od tebe! A ne da dobijam u jutarnjem izveštaju! 

Da me ne opterećuješ? Dobro… I zato ne gasiš A5 još, iako uglja nema dovoljno? Je l stiže ovo što smo uzeli? To je važno.

– Ja mislim da do Nove godine ti to stabilizuješ, a onda, Mićo, nešto drugo da radiš…  – rekao je Vučić. 

Vučić: Računajte kao da je grčIć već podneo ostavku! 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući u specijalnom izdanju Nacionalnog dnevnika pre 10 dana govorio o aktuelnim temama, pre svega o havariji u EPS-u tokom nevremena prošlog vikenda i o smeni direktora Milorada Grčića.

– Računajte da Milorad Grčić kao da nije na tom mestu, računajte poslednjih četiri dana kao da je već podneo ostavku, tu je samo dok se ne uspostavi sistem – rekao je Vučić.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X