мај 28, 2024
Valjevo

Ulica otvorenog srca razgalila Lajkovčane na kraju godine

Podelite post:

Tradicionalna „Ulica otvorenog srca“ u Lajkovcu održana je pretposlednjeg dana stare godine ispred Gradske kuće, prvi put na trgu pored fontane i šetališne zone.

Vreme je poslužilo, tako da je šaroliki program pratilo dosta mališana sa svojim roditeljima, bakama i dekama.
Odigrana je pozorišna predstava „Otkačena novogodišnja bajka“ sa Deda Mrazom u centru pažnje, a u novogodišnjem programu učestvovali su i Baletski studio„Idea“, folklorni ansambl Kulturnog centra „Hadži Ruvim“, učenici OŠ „Mile Dubljević“, Plesni klub „Kolus“, klovnovi, žongleri i mađioničar.

Decu su sve vreme animirali klovnovi, štulaši, žongleri, žive statue i ulični svirači. Sa njima se družio Deda Mraz i podelio im novogodišnje poklone.

Paralelno je organizovan i Novogodišnji mini-bazar na kojem je prodavananovogodišnja i božićna dekoracija, liciderska srca, dekupaž i drugi predmeti,med i pčelarski proizvodi i drugo.

Prihod od prodaje predmeta kreativnih radioca Predškolske ustanove „Leptirić“ i OŠ „Mile Dubljević“ otići će u humanitarne svrhe.

Turistička organizacija Lajkovac spremila je radionicu primenjene umetnosti i svoj promotivni štand.
Organizator je bio Kulturni centar „Hadži Ruvim“, u saradnji sa drugim opštinskim ustanovama i organizacijama, a pokrovitelj opština Lajkovac.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X