април 24, 2024
Valjevo

VAŽNO! Evo kako će prodavnice, piijace, pošte i parking servisi raditi za Badnji dan i Božić

Podelite post:

Foto :valjevonadlanu.rs

 

 

Tokom božićnih praznika u Valjevu i teritoriji  Republike Srbije će biti izmenjeno radno vreme prodavnica, pijaca, pošta…

Tako će Maxi supermarketi 6. januara raditi do 18 sati, dok 7. januara neće raditi. Većina IDEA, Roda i Merkator prodavnica će 6. januara raditi skraćeno do 18 sati, a neradni dan za većinu prodavnica, uključujući i IDEA onlajn prodavnicu, biće 7. januar. Sve Lidl prodavnice radiće na Badnji dan, 6. januara do 18 sati, a na Božić neće raditi.

Prema obaveštenju JKP Vidrak „Parking servis“, parkiranje u zoniranim delovima grada neće se kontrolisati i naplaćivati 7. januara. 

Javno preduzeće „Pošta Srbije“ saopštilo je da će na Božić raditi dežurne pošte. Kako se navodi, 7. januara će dežurati Glavna pošta, pošta na aerodromu „Nikola Tesla“ i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Dodaje se da će 6. januara pošte sa celodnevnim radnim vremenom raditi skraćeno, do 17 sati, dok će 27 pošta u Srbiji raditi do 18 časova. Spisak tih pošta, kao i spisak svih pošta koje će dežurati tokom predstojećih praznika može se videti na sajtu JP „Pošta Srbije“.

Kada je reč o valjevskim pijacama, radno vreme pojedinih biće promenjeno na Badnji dan,dok na Božić zelene pijace neće raditi. Takođe,tržni centar „Stop shop“ na Božić neće raditi.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X