април 19, 2024
Valjevo

Doček Srpske nove godine na Trgu uz Željka Samardžića i novogodišnji vatromet

Podelite post:

Doček Srpske Nove godine biće organizovan u četvrtak, 13. januara na Gradskom trgu. Grad Valjevo i Centar za kulturu organizuju koncert Željka Samardžića, uz novogodišnji vatromet, a program će trajati od 22 časa do ponoći na Gradskom trgu.

Pre toga, na platou Centra za kulturu će se održati animatorsko-klovnovska interaktivna predstava za decu, uzrasta od 3 do12 godina, „Paja klovn“, koja će trajati od 16.30 do 18.30 časova.

Prvi dan Srpske Nove godine, 14. januar biće posvećen deci. U 15.30 u Bioskopu 85 biće prikazan film „Čarolija meseca“.

U subotu 15. januara će u 12 časova na Velikoj sceni Centra za kulturu biti odigrana predstava za decu „Mudro prasence“ Puls teatra iz Lazarevca.

U isto vreme, dakle u 12 časova će u Modernoj galeriji u Valjevu biti otvorena izložba „Bijenale fantastike“.

 Javnu nabavku raspisao je Centar za kulturu, procenjena vrednost nabavke je 2,7 miliona dinara. Na javni poziv javio se ponudjač Željko Marković „PR MOBIL  MUSIC“ Svetozara Markovića 65 Kovin, ponudom od 2,6 miliona dinara.

U objavljenom dokumentu se navodi da postoji mogućnost da se ugovor sa ponudjačem ne zaključi i da se manifestacija otkaže, ukoliko ne dozvoli nepovoljna epidemiološka situacija,samim tim koncert i ne održi.U tom slučaju Centar za kulturu,kao naručilac u to slučaju neće snositi bilo kakve posledice jer je druga strana blagovremmno upoznata sa ovom činnjenicom.

U tom slučaju ponudjač u neće moći da traži nadokandu štete.

Epidemiološka situacija u našem gradu nije dobra,sve je veći  broj obolelih i novoobolelih u svim opštinama Okruga,ali treba imati u vidu da je koncert na otvorenom….

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X