март 28, 2024
Valjevo

Fondacija „Alek Kavčić“ objavila nove besplatne udžbenike i obezbedila sve za 1. razred

Podelite post:

Foto:Arhiv

Na sajtu besplatnabiblioteka.com od juče moguće je „skinuti“ i potpuno nove, ove godine pisane i odobrene od strane Ministarstva prosvete udžbenike za sve strane jezike za 1. razred, kao i engleski jezik za 5.razred.
Sa ovim udžbenicima za sve strane jezike kompletirana je ponuda udžbenika za 1. razred, navode iz Fondacije „Alek Kavčić“.

Osim udžbenika, na sajtu su potpuno besplatno, dostupne i audio verzije svih ovih udžbenika, odnosno audio materijal za učenje engleskog, francuskog, nemačkog i ruskog jezika.

„Na primer, sada je moguće birati između čak četiri različita udžbenika za učenje engleskog jezika za 1. razred. To nam je i cilj, da može da se bira između više različitih udžbenika za isti predmet. Takođe, ove godine radili smo i predali na odobrenje i udžbenike iz hemije, istorije, matematike, prirode i društva. Nadamo se da ćemo uskoro i njih moći da postavimo na sajt besplatnabiblioteka“, naveo je profesor Alek Kavčić, osnivač istoimene fondacije u pisanoj izjavi.

Osim besplatnih udžbenika uskoro besplatno objavljujemo i materijale za učitelje, odnosno globalne i operativne planove. Fondacija Alek Kavčić osnovana je u Americi 2017. godine. U Srbiji počinje sa radom početkom 2020. Osnovni ciljevi fondacije su promocija obrazovanja i nauke.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X