април 20, 2024
Valjevo

Strašna saobraćajna nesreća na putu Valjevo-Beograd

Podelite post:

Foto:Arhiv

 

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18  časova u selu Loznica kod Valjeva povređeno je pet osoba, zbog čega je privremeno zaustavljen saobraćaj na toj deonici puta.

Po saznanjima “Valjevanadlanu.rs“  do nesreće je došlo u kojoj su učestvovala tri vozila i sudara.Po dosadašnjim nepotvrđenim informacijama, došlo je do udesa tako što je jedan od vozača preticao  kolonu vozila, gde je zakačio još dva vozila koja su dolazila iz suprotnog smera, zatim se odbio i udario u još dva automobila u istoj kolovoznoj traci.

Na lice mesta odmah je, pored saobraćajne policije, upućeno nekoliko vozila vatrogaca i nekoliko saniteta Hitne pomoći iz Valjeva.

Po prvim nezvaničnim informacijama, povređeni putnici iz četiri vozila su prebačeni u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu gde se utvrđuje stepen njihovih potvreda  i ukazuje prva pomoć.

Zbog policijskog uviđaja i raščišćavanja puta u Valjevskoj Loznici, saobraćaj je na ovom delu puta Valjevo-Beograd trenutno zatvoren, a vozila se usmeravaju alternativnim putnim  pravcima .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X