мај 21, 2024
Valjevo

Zgrada boraca osvanula ispisana grafitima

Podelite post:

Sedište Udruženja boraca zgrada u kojoj se nalazi , juče je osvanula ispisana navijačkim grafitima. Iz Udruženja su izdali saopštenje za javnost  u kojem navode da će zbog , nerada Tužilaštva započeti štrajk. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Huliganski i napad tatinih i maminih sinova na Udruženje boraca Valjevo i ceo grad u sred bela dana 10.02.2022 godine, samo zato što ćuti ,,nesposobno” tužilaštvo u Valjevu da konačno pronađe počinioce i izvede ih pred lice pravde.

Ispisali su ti huligani zidove prostorija Udruženja boraca Valjevo i Spomen sobe kao i oko ambijentalnog dela Spomen ploče navodno navijačko huliganske parole.

Dobro je samo što mi nismo tog trenutka bili tu, a dobro je po njih mamine i tatine sinove koji nepoštuju čast poginulih boraca i umrlih ratnih vojnih invalida njih 74 čija se imena nalaze na Spomen ploči.

Gde je tu moral, poštovanje, kultura ili je sve nestalo kod maminih i tatinih sinova koje direktno svojim ne radom štiti tužilaštvo u Valjevu kao što štiti i građevinsku mafiju koja postoji ali se ipak nežno čuva, a zašto jel ih narod plaća za to???

Posle večerašnjeg sastanka dogovorili smo se da štrajk počinjemo po završetku svih štrajkova koji se sada odvijaju ispred predsedništva Srbije iz razloga da nas neko ne bi doveo u vezu sa politikom i predstojećim izborima.

Naši zahtevi su dugogodišnji i jasni a jedan od tih zahteva je i progon preko tužilaštava.

Štrajkovaćemo dok se konačno ne raščiste stvari u tužilaštvu u Valjevu i drugim gradovima, progonu, i namernom neradu istih tužilaštava.

To je jedini način da se mnogi razreše tako odgovorne funkcije.

Celo Valjevo je ispisano i nema počinioca, šta mogu da otkriju ako to ne???

Posebno okolnost da se obeležja poginulih iz devedesetih u Valjevu ne skrnave prvi put a počinioca nema i prijave se stalno odbacuju pa tako i prijava za skrnavljenje Spomen obeležja pre par meseci u Valjevu koja je odbačena po hitnom postupku.

Udruženje boraca Gvozdeni puk Valjevo i Srbije i Udruženje boraca Valjevo

Predsednik i generalni sekretar – Bradić Ljubomir”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X