март 29, 2024
Valjevo

Važni dogovori na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost!

Podelite post:

Foto:instagram/buducnostsrbijeav

 

 

Na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost, povodom situacije na istoku Evrope i u regionu ZB, postignuti su važni dogovori o očuvanju mira i stabilnosti u regionu, povećanju bezbednosti naše zemlje i građana, kao i u vezi sa nabavkom sirovina i važnih roba koje bi, usled svetske krize, mogle postati deficitarne, objavio je predsednik Aleksandar Vučić.

Važni dogovori o: Očuvanju mira i stabilnosti u regionu; Poboljšanju i povećanju stepena bezbednosti za našu zemlju i građane; Analize i konkretne akcije u nabavci sirovina i važnih roba koje bi, usled svetske krize, mogle postati deficitarne. , objavio je Vučić na instagram profilu buducnostsrbijeav, uz poruku Srbija je na sigurnom putu! Predsednik Aleksandar Vučić predsedavao je Savetom za nacionalnu bezbednost.

Izjava nakon sednice nije bilo, a o zaključcima biće izdato saopštenje.

Sednici, koja je počela u 10 časova, prisustvovali su premijerka Ana Brnabić, ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar policije Aleksandar Vulin, ministarka pravde Maja Popović i ministar finansija Siniša Mali.

U radu sednice učestvovali su i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović, direktor BIA Bratislav Gašić, inače članovi Saveta, kao i komandant SAJ-a Sasoje Vulević, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković…

Članovi Saveta za nacionalnu bezbednost su predsednik vlade, ministri odbrane, unutrašnjih poslova i pravde, načelnik Generalštaba, direktori BIA, VBA i VOA.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na – valjevonadlanu@gmail.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X