март 28, 2024
Valjevo

Svečana konvencija liste Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije u Valjevu 23. februara

Podelite post:

Ujedinjeni za pobedu Srbije izdali su saopštenje za javnost, o svecanoj konvenciji liste Marinika Tepic – Ujedinjeni za pobedu Srbije zakazanoj za 23.02.2022.godine, koje prenosimo u celosti :

„U sredu 23. februara u 18 časova u Centru za kulturu u Valjevu održaće se svečana konvencija liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“.

Na konvenciji će govoriti Marinika Tepić, nosilac liste i potpredsednica Stranke slobode i pravde, Tatjana Manojlović, potpredsednica Demokratske stranke i Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke. Biće predstavljeni i kandidatkinje i kandidati za narodne poslanike iz Valjeva.

Valjevo je grad iz kojeg su Srbiji često dolazile preko potrebne promene. Valjevke i Valjevci su uvek bili među prvima koji su hrabro ustajali protiv nepravde i borili se za slobodu i normalan život u Srbiji. Zato pozivamo naše sugrađanke i sugrađane da nam se pridruže na ovom skupu i saznaju za kakvu se to zemlju mi zalažemo.

Već deset godina Srbija život u Srbiji nije normalan. Nikada gori nisu vladali našom zemljom. Sve institucije su uništene kako bi sva vlast bila u rukama jednog čoveka i njegove klike. Na vlasti su ljudi bez znanja i sposobnosti da vode našu zemlju i naše gradove. Uz to se još i kite lažnim diplomama.

Važno je jedino da su članovi stranke na vlasti. Za deset godina su udvostručili spoljni dug Srbije koji sada iznosi preko 30 milijardi evra. Uspeli su čak i EPS da unište. Sve su stavili na prodaju. Truju nam vazduh, zemlju i vodu i još nam objašnjavaju da je to za naše dobro. Svi koji drugačije misle bivaju proganjani i brutalno etiketirani u medijima pod kontrolom vlasti.

Pokušavaju da pred izbore podmite građane besomučno deleći im novac koji dolazi iz kredita i koji će isti ti građani morati da vrate sa kamatom. Zato iz zemlje u kojoj vladaju najgori odlaze najbolji. I zato u Srbiji živi sve manje ljudi. Moramo svi zajedno da zaštitimo Srbiju.

I sada je Srbiji potrebna promena – promena iz korena. Ujedinjeni oko tog cilja možemo i moramo 3. aprila da donesemo Srbiji pobedu. Ta pobeda mora da bude pobeda građanki i građana Srbije, a ne klike na vlasti.

Udružena valjevska opozicija“

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X