јун 16, 2024
Valjevo

POETSKO MUZIČKI KABARE „ČEZNEM DA VAM KAŽEM“

Podelite post:

Foto:valjevonadlanu.rs

 

Povodom Dana ustanove, Centar za kulturu Valjevo organizuje  poetsko muzički kabare “Čeznem da vam kažem”, u ponedeljak, 7. marta od 20 sati. Ulaz je slobodan.

Poetsko muzički kabare „Čeznem da vam kažem“ rodio se kao želja da na duhovit način kod publike oživi sećanja na vremena kojih se, uglavnom prisećama uz setu. Emotivno putovanje ispričano i otpevano pesmama Vaska Pope, Desanke Maksimović, Jovana Dučića, Miroslava Antića…

Prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta, Milorad Damjanović, provešće publiku kroz uspomene na detinjstvo, Jugoslaviju, studentske dane, početak karijere, ali i savremeno doba u kome živimo. Svaka od celina, upotpunjena je poezijom, koja je na neki način obeležila periode o kojima će glumac govoriti, ali i najvažnijim pesmama, koje predstavljaju bisere srpske poezije.

Program kabarea prati i anđeoski glas Nataše Radovanović, kao jedne od najzapaženijih diva Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, koja će pevati pop, evergrin i džez pesme koje su obeležile sve generacije. Spcijalna gošća je glumica raskošnog vokala, Mina Lazarević.

Preuzimanje poklon ulaznica je od 24. februara do 4. marta na blagajni Centra za kulturu Valjevo, tokom radnog vremena: od ponedeljka do petka od 9 do 11 sati i od 17 do 20 časova, subotom od 17 do 20 sati.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X