април 19, 2024
Valjevo

Raspored rada odeljenja Doma zdravlja od 28. februara

Podelite post:

Od ponedeljka 28. februara KOVID ambulanta za odrasle biće samo u prizemlju Doma zdravlja, uz radno vreme od 7 do 17 časova. Tu će se raditi i testiranje, laboratorijske analize i rendgen snimanje, takođe do 17 časova.

Sugrađani sa temperaturom i respiratornim infekcijama i dalje će koristiti glavni ulaz Doma zdravlja, a svi ostali ulaz sa zadnje strane zgrade – iza Hitne pomoći.

Ostali pregledi pacijenata obavljaće se na drugom spratu Doma zdravlja, gde će u jednom krilu zgrade ordinirati lekari Opšte službe, u drugom lekari Medicine rada. Radno vreme je od 7 do 20 časova, vikendom i državnim praznicima od 8 do 18.

Laboratorija na prvom spratu ponovo će biti na raspolaganju svim pacijentima, osim onima koji korsite usluge KOVID ambulante.
Od ponedeljka će u ambulanti Novo naselje i ambulanti u Domu penzionera raditi lekari koji su tu bili i pre pandemije.

U Novom naselju u prvoj smeni radiće dva lekara, u drugoj jedan, dok će ambulanta u Domu penzionera imati po jednog lekara u obe smene. Obe ambulante funkcionišu radnim danima od 7 do 20 časova, dok vikendom i državnim praznicima ne rade.

Periodični pregledi radnika iz firmi i drugi specifični pregledi (za izdavanje lekarskih uverenja za vozačke dozvole, lekarskih uverenja za nošenje oružja itd), takođe se od 28. februara rade u Domu zdravlja.

Vakcinalni punkt, za sada, ne menja lokaciju i radno vreme.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X