април 19, 2024
Valjevo

Večeras „večiti“ derbi Crvene zvezde i Partizana – biće 40.000 navijača!

Podelite post:

Foto:Starsportphoto

 

 

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u nedelju 27.februara od 18 časova (Arena 1) na stadionu „Rajko Mitić“ igraju 166. večiti derbi.

Crvena zvezda mora da ide na sve ili ništa, za razliku od Partizana koji nema potrebu da se zaleće. Mogao bi ovo da bude još jedan derbi koji se pamti, prelomna tačka sezone.

Crveno-beli bi eventualnim trijumfom u meču 24. kola prišli na dva boda zaostatka za Partizanom i tako bi se u potpunosti vratili u borbu za titulu. S druge strane, ekipa Aleksandra Stanojevića bi pobedom otišla na čak plus osam, čime bi trka za zvanje šampiona Srbije bila najverovatnije gotova.

Remi bi svakako više odgovarao gostujućoj ekipi, s obzirom na to da je trenutna razlika između dva najveća srpska kluba pet bodova u korist Partizana, a do kraja ima još 14 kola.

Navijači faktor je jako bitan …

Veći pritisak biće na igračima Crvene zvezde. Oni imaju imperativ pobede, pošto se samo trijumfom vraćaju u trku.

Najbolji strelac i udarna igla Partizana Rikardo Gomeš (30).

Cene karata – Sever i jug prodavaće se za 500 dinara, istok za 1.000, a cena ulaznica za zapad je 1.200 dinara, dok će se VIP zapad prodavati za 1.500 dinara. Za VIP lože moraćete da izdvojite 3.000 dinara, a za VIP galeriju 4.000 dinara.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X