април 19, 2024
Valjevo

SA MERAMA ĆEMO VAS UPOZNATI U NAJKRAĆEM ROKU, VEČERAS ILI SUTRA! Srbija reaguje na najveće cene u istoriji gasa, struje i osnovnih životnih namirnica!

Podelite post:

Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je na svom instagram profilu „buducnostsrbijeav“ da je situacija u Evropi i svetu sve teža, ali da će Srbija zaštititi interese svog naroda i zemlje.

– Poštovani građani Srbije, situacija u Evropi i svetu, a zbog sukoba u Ukrajini, je sve teža, i teža je iz časa u čas. Upravo zbog toga i u skladu sa tim rukovodstvo Republike Srbije preduzima sve neophodne mere kako bi građanima naše zemlje obezbedila normalan život. Mi ćemo političke izazove, verujem zajedno i ujedinjeni, uspeti da sahvaladmo, ali ekonomski izazovi su sve teži i sve veći. Zato reagujemo i na najveće cene u istoriji i uglja, i struje, i gasa i svih sirovina, a da rastu cene dramatično i osnovnih prehrambenih proizvoda. Zato je važno je da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem roku, večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati i stabilnost, i mir i dobar život za naše građane – rekao je Vučić.

– Situacija u Evropi i svetu je sve teža, Srbija će zaštititi interese svog naroda i zemlje!

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X