мај 21, 2024
Valjevo

IZBORI 2022: Koalicija MORAMO-Prikupljanje potpisa građana

Podelite post:

Foto: LokalniFrontValjevo 

Udruženje građana Lokalni front Valjevo i koalicija MORAMO prikupljaju potpise građana za kandidaturu  prof. dr Biljane Stojković na predsedničkim izborima.  Valjevke i Valjevci svoj potpis za buduću predsednicu Srbije mogu dati u prostorijama LF VA u Ulici dr Pantića broj 37, svakog dana, od 14 do 20 časova, zaključno sa petkom 11.3.2022. godine, navodi se u Saopštenju Lokalnog fronta Valjevo.

Biljana Stojković je rođena 1972. godine u Beogradu. Završila je Zemunsku gimnaziju, a diplomirala i magistrirala na Biološkom fakultetu u Beogradu. Doktorirala je na Biološkom fakultetu, na kojem je redovna profesorka na Katedri za genetiku i evoluciju. Autorka je brojnih publikacija u međunarodnim časopisima iz oblasti evolucione biologije, kojoj je posvetila i dve knjige. Biljana Stojković je izabrana i za članicu Saveta evropskog društva za evolucionu biologiju. Radi se i o građanki koja godinama aktivno učestvuje na časnoj i ispravnoj strani u društveno-političkom životu naše sumorne stvarnosti.

Lokalni front poziva Valjevke i Valjevce da podrže prof. dr Biljanu Stojković! Dragi sugrađani, podržite nova i stručna lica u politici.“ Podržite ženu, jer žene ne samo da imaju pravo glasa nego imaju pravo i da ih žene predstavljaju u institucijama sistema! Glas za Biljanu Stojković je glas ZA! Moramo zajedno, moramo drugačije!“, navodi Lokalni front.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X