28 новембра, 2022
Chicago 12, Melborne City, USA
Vesti

IZBORI 2022-Koalicija MORAMO: Kandidat za predsednika prof dr.Biljana Stojković

Koalicija MORAMO povodom predaje kandidature za predsednika Srbije, prof dr. Biljane Stojković, kandidata koalicije „Moramo“, Lokalni front Valjevo izdao je saopštenje za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Kandidatkinja koalicije MORAMO za predsednicu Srbije prof dr. Biljana Stojković je u nedelju, 13.3.2022. godine, Republičkoj izbornoj komisiji predala blizu 11000 potpisa podrške građana, uz ocenu da se borba koja je započeta na ulici nastavlja u institucijama.  Tom prilikom, prof. dr Biljana Stojković se zahvalila građanima i grupi od 60 organizacija  koje su podržale njenu kandidaturu, među kojima je i udruženje građana Lokalni front Valjevo, uz ocenu da se borba koja je započela na ulici ovim nastavlja u institucijama.

Biljana Stojković je rođena 1972. godine u Beogradu. Završila je Zemunsku gimnaziju, a diplomirala i magistrirala na Biološkom fakultetu u Beogradu. Doktorirala je na Biološkom fakultetu, na kojem je redovna profesorka na Katedri za genetiku i evoluciju. Autorka je brojnih publikacija u međunarodnim časopisima iz oblasti evolucione biologije, kojoj je posvetila i dve knjige. Biljana Stojković je izabrana i za članicu Saveta evropskog društva za evolucionu biologiju. Radi se i o građanki koja godinama aktivno učestvuje na časnoj i ispravnoj strani u društveno-političkom životu naše sumorne stvarnosti.

Pozivamo Valjevke i Valjevce da na predsedničkim izborima 3. aprila svoj glas daju Biljani Stojković i time podrže nova i stručna lica u politici, što je veoma važan segment politike naše zeleno-leve koalicije. Podržite ženu, jer žene ne samo da imaju pravo glasa nego imaju pravo i da ih žene predstavljaju u institucijama sistema! Glas za Biljanu Stojković je glas ZA! Moramo zajedno, moramo drugačije!

Lokalni front Valjevo“

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X