јул 17, 2024
Valjevo

Popusti za porodice sa troje i više dece

Podelite post:

Valjevo je od danas i zvanično postalo član Udruženja „Pokret za decu tri plus“, jer su ugovor o saradnji potpisali gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i predsednik Udruženja Vladica Gavrilović.

Udruženje „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka omogućava roditeljima sa troje i više dece finansijske olakšice pri kupovini roba i pružanju usluga, ne samo na teritoriji Valjeva, već i po čitavoj Srbiji.

Valjevo je 23. lokalna samouprava koja je postala član ovog Udruženja i brojne popuste naši sugrađani mogu ostvariti u svim ovim gradovima. Popusti će se kretati od 10 do 50% u zavisnosti od pravnog subjekta, a neke stvari će biti potpuno besplatne.

Uskoro će biti raspisan javni poziv za sve majke sa troje i više dece i nakon toga će im biti uručene kartice, kojima će obezbediti značajne popuste, a procena je da će na godišnjem nivou uštedeti od 700 do hiljadu evra. Uslov je da je bar jedno dete maloletno u trenutku prijavljivanja.

Grad Valjevo će članarinu u ovom Udruženju plaćati šest dinara po stanovniku, a sredstva od članarine će se koristi za obezbeđivanje ponosnih kartica, za izradu kataloga u kojima će se objavljivati podaci o privrednim subjektima koji daju olakšice pri kupovini roba i pružanja usluga.

Ovom prilikom Grad Valjevo poziva sve zainteresovane privredne subjekte da se uključe u ovu akciju i da omoguće sugrađanima sa više dece popuste u njihovim objektima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X