јул 17, 2024
Valjevo

IZBORI 2022 MORAMO: „Karavan MORAMO je danas u Valjevu“

Podelite post:

Lokalni front Valjevo u saradnji sa partnerima koalicije „MORAMO“ danas će organizovati karavan pod nazivom „Moramo da se trgnemo na Trgu“.

„Naše sugrađane pozivamo da već od 16 časova na Gradskom trgu posete štand i da kroz razgovor sa našim prijateljima među kojima će biti Nebojša Zelenović, nosilac parlamentarne liste MORAMO, prvi na listi MORAMO Aleksandar Jovanović Ćuta i Biljana Đorđević, kao i kandidatkinja MORAMO za predsednicu Srbije prof. dr Biljana Stojković. Formalni domaćini ovog skupa biće kandidati LF VA na listi MORAMO za parlamentarne izbore: Ivan Manić, Ljubomir Radović, Draginja Ristić i Jasminka Nedeljković.

Od 17 časova, u velikoj sali Skupštine grada biće održana tribina MORAMO na kojoj će uz naše drage goste reč imati i naši kandidati na parlamentarnoj listi.

U 18 časova, na Gradskom trgu će biti organizovan koncert na kojem će nastupiti valjevski disk džokej Brus Halter, valjevski bend Zgubidani i gudački kvartet Infiniti, čime ćemo izraziti zahvalnost Valjevkama i Valjevcima koji su nas u velikom broju svojim potpisima podrške podržali u prethodnom periodu.

Ljubomir Radović: Drage sugrađanke i sugrađani, zajedno možemo da ovu zemlju napravimo po meri čoveka. Krajnje je vreme da se svi zajedno otvoreno suprotstavimo mafijaško-političkim organizacijama koje su uz pomoć prinude, ucene, zastrašivanja, korupcije, medijskog spinovanja i terora koji dolazi i od medija sa nacionalnom frekvencijom i od kupljenih i potkupljenih lokalnih medija našu državu oteli, poništili sve institucije pretvarajući nas u obespravljene, zastrašene, siromašne robove.

Stvari mogu i moraju da se promene. Izbori su pred nama. Ako smo mi smogli snage da kao ostvareni ljudi izađemo na crtu ovom užasnom, autokratskom režimu najmanje što od vas očekujemo je da 3. aprila, u društvu svojih najmilijih, izađete na izbore, iskoristite svoje zagarantovano pravo i slobodno glasate birajući broj 2 na listi za predsedničke izbore i broj 9 na listi za parlementarne izbore.

MORAMO čini 60 organizacija sa teritorije cele naše zemlje koje su se udružile u želji da se naša srčana borba sa lokala proširi i institucionalizuje. To je jedini način kojim će se Srbija istrgnuti iz ruku nezajažljivaca koji kroz politiku prolaze kao sveprisutni profesionalni političari, ostvarujući samo lične i partijske interese, a koristeći naša zajednička sredstva i čineći naše živote nepodnošljivim.

Naš programski dokument Zeleni dogovor za Srbiju je put kojim ćemo prekinuti sa rasprodajom, obnoviti i sačuvati naš vazduh, našu vodu i našu zemlju.

Glas za MORAMO i glas za prof. dr Biljanu Stojković je glas ZA! Glas za MORAMO je glas za Valjevca Ivana Manića, 23. na listi, koji će se hrabro boriti za naše interese i koji će zajedničke probleme Valjevki i Valjevaca rešavati u Republičkom parlamentu.

MORAMO zajedno i MORAMO drugačije!

Tim Lokalnog fronta Valjevo“

Dobro došli!

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X