јул 27, 2024
Valjevo

IZBORI 2022-Obaveštenje: Prosleđen dopis ministarstvu prosvete

Podelite post:

Šef odborničke grupe Djordje Pavlović izdao je Saopštenje za javnost u kom navodi da je Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prosledjeno obaveštenje o ponašanju načelnice Školske uprave Valjevo – Kolubarski i Mačvanski okrug dr Zorice Jocić prilikom dodele nagrade Grada Valjeva.Detalji dopisa, podeliće sa javnošću kada dobijemo potvrdu da je isti dostavljen resornom ministru navodi se u Saopštenju:

„Obaveštavamo vas da je Odbornička grupa SPS-JS u Skupštini grada Valjeva je 25. marta 2022. godine, prosledila Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dopis u kome ih upoznajemo sa neprimerenim i nedostojnim ponašanjem načelnice Školske uprave Valjevo – Kolubarski i Mačvanski okrug dr Zorice Jocić prilikom dodele nagrade Grada Valjeva licu protiv kojeg, je podignuta optužnica zbog opravdane sumnje da je učinilo krivično delo trgovina ljudima, kao i o sramnom odnosu prema članovima same Komisije i javnosti koje je nepotpuno i nedosledno činjenicama obaveštavala.

Detalje samog dopisa Odbornička grupa SPS-JS podeliće sa javnošću kada dobijemo potvrdu da je isti dostavljen resornom ministru.

Đorđe Pavlović, šef Odborničke grupe SPS-JS“

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X