март 28, 2024
Valjevo

IZBORI 2022: Gradski odbor SSP Valjevo-Predstavljanje kandidata Branka Ivkovića ispred Stranke slobode i pravde za narodnog poslanika

Podelite post:

Povodom odžane je konferencije za medije Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Valjevo, predstavnicima medija i javnosti predstavio se kandidat za narodnog poslanika na predstojećim parlamentarnim izborima Branko Ivković ispred Stranke slobode i pravde i pravde na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije. Saopštenje prenosino u celosti:

„Poštovani sugrađani,

Kao što već znate moje ime je Branko Ivković, advokat sam, predsednik GrO Stranke slobode i pravde Valjevo i poslanički kandidat na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije pod rednim brojem 57.

Rođen sam 1975. godine u Valjevu gde sam završio OŠ “ Miša Dudić“ ( sada OŠ “Vladika Nikolaj Velimirović“).

Nakon toga završio sam i Valjevsku gimnaziju, a zatim i Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu – međunarodni smer. Pripravnički staž sam obavio u Okružnom sudu u Valjevu, nakon čega sam se sada već daleke 2002. godine upisao u imenik advokata Advokatske komore Šabac, u okviru koje sam za punih 20 godina bavljenja advokatskom profesijom, obavljao i više funkcija, između ostalog i predsedavajućeg Odbora advokata Valjevo, na koju činjenicu sam posebno ponosan.

Oženjen sam i otac troje dece.

Do pre dve godine nisam aktivno učestvovao u političkom životu, a moja politička orijentacija je desni centar.

Odluka da prihvatim kandidaturu za narodnog poslanika nije bila laka. Međutim, kada znate da ćete za samo nekoliko dana izaći na crtu najvećem zlu u srpskoj istoriji zajedno sa 250 Spartanaca na listi Ujedinjenih za pobedu Srbije, na listi koju su podržali naši brojni poznati sugrađani, između ostalih i Aleksandar Obradović i Dr Boško Đukanović, kada svakog dana dobijate podršku od znanih i neznanih časnih i poštenih Valjevki i Valjevaca, nema dileme da ste na pravom mestu u pravo vreme!

Sasvim je jasno šta naši sugrađani očekuju od kandidata za narodnog poslanika sa liste Ujedinjeni za pobedu Srbije – njegova obaveza je da ponovo podigne barjak Valjeva u najvišem predstavničkom domu naše države, barjak koji više od jedne decenije stoji skrajnut u nekom od skupštinskih podruma prekriven prašinom! Mandat narodnog poslanika više nikada ne sme biti mandat jednog čoveka, ne sme biti ni mandat stranke na čijoj listi je izabran, taj mandat pripada građanima Valjeva!

03. aprila neće se voditi borba za poslaničke mandate i funkciju predsednika Republike Srbije, toga dana Srbija bije bitku za svoj opstanak, kao što je to činila mnogo puta u svojoj istoriji, ovog puta sa olovkom u ruci!

Tada ćemo imati priliku da baš tom olovkom povučemo liniju između dobra i zla, između pristojnosti i bahatosti, između laži i istine, između straha i slobode! Zato, 03. aprila svi zajedno izađimo na izbore i glasajmo za Život, za Dostojanstvo i bolju Budućnost!

Mnogi ljudi me ovih dana pitaju – a šta ćemo ako ne dođe do promene, ako ukradu???!! Neki spremaju opcije za odlazak.

Ja ČVRSTO VERUJEM da će tog 4. aprila osvanuti najlepši dan u poslednjih 10 godina naših života.
Ono što mi je važno jeste da građani Valjeva znaju šta Ujedinjeni za pobedu Srbije sa Marinikom Tepić na čelu garantuju :

Stvorićemo pravednu Srbiju- u kojoj će svako ko se ogrešio o zakon odgovarati, a svako ko se ogrešio o ljude biti lustriran.

Uvešćemo ekonomski patriotizam- što podrazumeva ulaganje u domaću privredu, poljoprivredu, povećanje plata u svim sektorima, vraćanju rasprodatih nacionalnih bogatstava.

Napravićemo sistem u kom je čovek na prvom mestu, a to znači donošenje novog Zakona o radu koji će za razliku od postojećeg, garantovati normalne uslove za rad i položaj radnika, tri puta veći budžet za kulturu, besplatnu zdravstvenu zaštitu, udžbenike i obroke za đake i besplatnu prvu godinu studija.

Stavićemo život ispred profita jer ćemo jasno i nedvosmisleno zabraniti iskopavanje litijuma, bora, kao i izgradnju mini hidroelektrana i obavezati svaku kompaniju da poštuje ekološke standarde.
Formiraćemo Alimentacioni fond koji postoji u svim razvijenim zemljama sveta, a koji će omogućiti da samohrani roditelji imaju materijalnu sigurnost, a država će se refundirati od nesvesnog roditelja
Donećemo Zakon roditelj- negovatelj koji već punih devet godina čeka u Skupštinskoj proceduri, kojim zakonom će biti izjednačen položaj roditelja dece sa invaliditetom sa položajem hranitelja, kako bi roditelji, a ne treća lica, brinuli o deci sa invaliditetom.

Da bismo ušli u ovaj proces ozdravljenja našeg društva, moramo da izađemo na izbore u nedelju 3. aprila i da glasamo ZA one koji UJEDINJUJU I KOJI IMAJU PLAN ZA MORALNI, EKONOMSKI, PRAVNI i SOCIJALNI OPORAVAK NAŠE ZEMLJE.

Zbog toga vas sve pozivam da 3. aprila zaokružite PROMENE IZ KORENA.

3. april je značajan datum za Republiku Srbiju.

Zašto?

Tog dana će građani Srbije odlučiti u kakvoj državi žele da žive. Da li u državi ogrezloj u kriminalu i korupciji, u državi gde institucije države ne fukcionišu i gde o svemu odlučuje jedan čovek ili u državi koja brine o svojim građanima, u državi gde se posao dobija shodno stručnosti a ne pripadnosti partiji, gde se penzije ne otimaju, gde su plate i penzije dostojne čoveka, gde se poštuje zakon i on važi za sve podjednako.

Zato pozivam građane Valjeva a posebno penzionere da izađu na izbore 3. aprila i da na parlamentarnim izborima glasaju za listu Ujedinjeni za pobedu Srbije koja se nalzi na rednom broju 5 koju predvodi Marinika Tepić a da na predsedničkim izborima glasaju za generala Ponoša tako što će zaokružiti redni broj 4.

Gradsi odbor Stranke slobode i pravde Valjevo“

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X