април 18, 2024
Valjevo

SPS: Nije sve politika, ima nešto i u logici

Podelite post:

Povodom izjave za medije direktora JKP “Vodovod-Valjevo“ Ivana Filipovića, Odbornička grupa SPS-JS izdala je Saopštenje za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Rekonstrukcija ulice Ljube Kovačevića nije čestito ni započela, nije ni nastavljena ranije započeta, ili šta već, to više niko sa sigurnošću ni ne zna, a nakon izjave direktora JKP “Vodovod-Valjevo“ Ivana Filipovića saznajemo da je situacija i gora nego što smo mislili.

A mislili smo da je po sredi “samo“, sada već uobičajna, nesposobnost gradskih vlasti, Gradonačelnika Lazara Gojkovića i njegovih saradnika, ali ne i drskost da se vređa inteligencija stanovnika same ulice Ljube Kovačevića i svih građana Valjeva.

Iz izjave direktora Ivana Filipovića, za koju je bolje da se nikada nije ni dogodila, saznali smo zapanjujuću činjenicu da su Grad Valjevo, preko Odeljenja za infrastrukturu i njegovog rukovodioca Branka Vukovića (član čuvene Gradonačelnikove “prve petorke, prim. aut.), te JKP “Vodovod-Valjevo“ i njegovog direktora Ivana Filipovića, pristupili rekonstrukciji ulice, skidanju asfalta i zameni vodovodnih cevi i priključaka, a da nisu imali obezbeđen materijal za te radove!
Neozbiljno, neprofesionalno, neodgovorno, štetočinski i potpuno diletantski!

I dok su Gradonačelnik Lazar Gojković, rukovodilac Branko Vuković (član čuvene Gradonačelnikove “prve petorke, prim. aut.), i direktor Ivan Filipović, čekali da saznaju ono što čitav svet zna već od februara (rast cena, poremećaji na tržištu) i smisle šta i kako dalje građani, isti oni koji svojim novcem finansiraju redom – materijal, radove, Gradonačelnika, rukovodioca i direktora, nisu mogli čak ni da se normalno kreću svojom ulicom.

Zato, građanima je dosta neznanja, ošljarenja i nestručnosti. Prijatelji, braćo, kumovi i drugovi na vlasti, vreme je za podnošenje računa i nakon toga politički fajront!

ŠEF ODBORNIČKE GRUPE SPS-JS; Đorđe Pavlović“

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X