5 јуна, 2023
Valjevo

Promocija monografije „Dve decenije ženskog preduzetništva u Srbiji“

Podelite post:

U organizaciji Udruženja za ekonomsko osnaživanje žena iz Valjeva i Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija, Odsek Valjevo, 31. maja 2022. godine održana je promocija monografije pod naslovom „Dve decenije ženskog preduzetništva u Srbiji“, autorke dr Sanje Popović Pantić. Promociji su prisustvovale brojne istaknute ličnosti iz oblasti privrede Valjeva, Šapca, Loznice i okolnih mesta.

Prisutnima se na početku promocije obratila dr Marina Janković-Perić, profesor valjevskog odseka Akademije, koja je, u ime studenata i svojih kolega, izrazila zahvalnost Udruženju poslovnih žena Srbije na angažovanju i podržavanju studentskih aktivnosti u oblasti preduzetništva. U ime Udruženja za ekonomsko osnaživanje žena iz Valjeva, prisutnima se obratila Ljiljana Stanojević, ističući značaj entuzijazma, posvećenosti i nesebičnosti dr Sanje Popović

Pantić za promociju ženskog preduzetništva u Valjevu.

Monografija je nastala kao rezultat dvodecenijskog bavljenja preduzetništvom autorke dr Sanje Popović Pantić. U toku promocije autorka je na interesantan način predstavila izazove i različite aspekte delovanja ženskog preduzetništva u Srbiji, i iznela rezultate svojih istraživanja, koji predstavljaju posebnu vrednost ove monografije. Nakon izlaganja usledila je diskusija autorke monografije sa prisutnim uspešnim ženama preduzetnicama iz našeg regiona. Svečanosti događaja doprineo je nastup flautistkinje Kristine Stepanović, učenice Srednje muzičke škole „Živorad Grbić“ Valjevo.

Žensko preduzetništvo predstavlja veliki potencijal za razvoj privrede naše regije u periodu tranzicije ženskog preduzetništva iz socijalne u ekonomsku kategoriju. Akademija će nastaviti saradnju sa privrednim okruženjem sa fokusom na razvoj preduzetničkih znanja i veština kod studenata osnovnih i master strukovnih studija.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X