јун 15, 2024
Valjevo

Vučić u 11 časova na otvaranju obilaznice objavljuje neke fantastične, ali i neke teške vesti!

Podelite post:

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju novog dela obilaznice oko Beograda i tom prilikom objaviće neke fantastične, ali i neke jako teške vesti, kako saznaje “Portal- valjevonadlanu.rs“

Kako kažu naši izvori, šef države će upoznati javnost sa detaljima krizne politike.

Obavezno pogledajte.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju sektora B5 obilaznice oko Beograda od petlje Orlovača do tunela Straževica.

Na ovoj deonici obilaznice koja je duga oko 4 kilometra, završena je leva traka autoputa sa tri mosta i leva tunelska cev ispod brda Straževica dužine 720 metara.

Kineska kompanija „Power China“, azerbejdžanski Azvirt i domaći podizvođači uveliko rade na izgradnji sektora 6 obilaznice od tunela Straževica do Bubanj potoka, gde će se ona spojiti sa autoputem E 75 ka Nišu.

Dužina čitave obilaznice oko Beograda od novog mosta na Savi kod Ostružnice do Bubnanj potoka je 20,4 kilometra i ona bi trebalado bude završena u martu naredne godine.

Vrednost radova je 207 miliona evra, od čega se 15 procenata ulaže iz budžeta Srbije, dok se preostalih 85 procenata finansira od kredita kineske Eksim banke.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X