Tuesday, Aug 9, 2022
HomeSportMilenijum osiguranje po treći put uz odbojkaški kamp Vanje Grbića

Milenijum osiguranje po treći put uz odbojkaški kamp Vanje Grbića

 

 

 

 

 

Milenijum osiguranje a.d.o. će po treći put zaredom podržati Letnji odbojkaški kamp našeg proslavljenog sportiste Vanje Grbića pokrivanjem kotizacija za jedanaestoro najtalentovanijih učesnika, besplatnim polisama osiguranja od posledica nesrećnog slučaja i polisom osiguranja od odgovornosti organizatora iz priređivanja pojedinačnih sportskih i drugih priredbi.

Poslovna filozofija Milenijum osiguranja je da gradi saradnju sa zajednicom u kojoj posluje na različite načine, pogotovu kroz podršku događajima namenjenim mladima u kojima se promovišu sport  i zdrav život. Takmičarski duh i fer-plej su kvaliteti koje Milenijum osiguranje neguje i u svom poslovanju.

Organizator kampa Vanja Grbić, jedan od najboljih sportista Srbije i Milenijum osiguranje iz tih razloga žele da zajednički podrže talentovane mlade sportiste.

„Čast mi je i zadovoljstvo što već treću godinu zaredom sarađujemo sa Milenijum osiguranjem i ovaj vid podrške nam mnogo znači. Osim što smo se prepoznali po zajedničkim vrednostima koje delimo, svesni smo i činjenice da kroz ovaj vid saradnje pomažemo međusobno – mi u kampu kroz rad sa decom i želju da na najbolji način motivišemo mlade da se bave sportom, a Milenijum osiguranje obezbeđivanjem polisa za sve polaznike i učesnike kako bi bili sigurni i bezbedni. Tako činimo da svako u svojoj oblasti postane  još bolji. Siguran sam da će se ova saradnja nastaviti i u godinama pred nama“, kaže Vanja Grbić.

Ovogodišnji Letnji odbojkaški kamp će se održati u Valjevu od 25. juna do 6. avgusta i kroz njega su do sada prošla deca iz 38 država sveta i sa svih kontinenata. Milenijum osiguranje je srećno što će stotine naših najmlađih imati priliku da se nauči sporskom načinu životu, uživa u druženju sa vrhunskim sportistima i upoznavanju novih prijatelja, a Milenijum će sa svoje strane i u budućnosti snažno podržavati ovakve događaje posvećene mladima i sportu.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Igrači Valisa u rep
Basta: Vlada Srbije
Ocenite