март 19, 2024
Valjevo

Milenijum osiguranje po treći put uz odbojkaški kamp Vanje Grbića

Podelite post:

Milenijum osiguranje a.d.o. će po treći put zaredom podržati Letnji odbojkaški kamp našeg proslavljenog sportiste Vanje Grbića pokrivanjem kotizacija za jedanaestoro najtalentovanijih učesnika, besplatnim polisama osiguranja od posledica nesrećnog slučaja i polisom osiguranja od odgovornosti organizatora iz priređivanja pojedinačnih sportskih i drugih priredbi.

Poslovna filozofija Milenijum osiguranja je da gradi saradnju sa zajednicom u kojoj posluje na različite načine, pogotovu kroz podršku događajima namenjenim mladima u kojima se promovišu sport  i zdrav život. Takmičarski duh i fer-plej su kvaliteti koje Milenijum osiguranje neguje i u svom poslovanju.

Organizator kampa Vanja Grbić, jedan od najboljih sportista Srbije i Milenijum osiguranje iz tih razloga žele da zajednički podrže talentovane mlade sportiste.

„Čast mi je i zadovoljstvo što već treću godinu zaredom sarađujemo sa Milenijum osiguranjem i ovaj vid podrške nam mnogo znači. Osim što smo se prepoznali po zajedničkim vrednostima koje delimo, svesni smo i činjenice da kroz ovaj vid saradnje pomažemo međusobno – mi u kampu kroz rad sa decom i želju da na najbolji način motivišemo mlade da se bave sportom, a Milenijum osiguranje obezbeđivanjem polisa za sve polaznike i učesnike kako bi bili sigurni i bezbedni. Tako činimo da svako u svojoj oblasti postane  još bolji. Siguran sam da će se ova saradnja nastaviti i u godinama pred nama“, kaže Vanja Grbić.

Ovogodišnji Letnji odbojkaški kamp će se održati u Valjevu od 25. juna do 6. avgusta i kroz njega su do sada prošla deca iz 38 država sveta i sa svih kontinenata. Milenijum osiguranje je srećno što će stotine naših najmlađih imati priliku da se nauči sporskom načinu životu, uživa u druženju sa vrhunskim sportistima i upoznavanju novih prijatelja, a Milenijum će sa svoje strane i u budućnosti snažno podržavati ovakve događaje posvećene mladima i sportu.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X