март 19, 2024
Valjevo

Milica Krstivojević – embrilog, nova predsednica Rotari kluba Valjevo

Podelite post:

Prethodnog vikenda Rotari klub Valjevo je organizovao svoju tradicionalnu primopredaju predsedničke dužnosti. Na svečanosti održanoj u prostoru seoskog turističkog imanja Eko impuls u Šušeoci predsedničku dužnost valjevskih rotarijanaca za period od godinu dana od prethodnog predsednika Gorana Brankovića, advokata preuzela je Milica Krstivojević, stariji klinički embriolog.

Na ovom događaju su po tradiciji nagrađeni i najbolji učenici jedne od valjevskih srednjih škola. Ove godine na redu je bila Ekonomska škola, a na predlog Nastavničkog veća ove škole nagrađeni su maturanti Natalija Radovanović – poslovni administrator, Maja Stefanović – poslovni administrator a posebnu nagradu je dobila Milica Đurđević – pravni tehničar. Pored učenika, tradicionalno su dodeljene nagrade i za najbolje mlade sportiste a to su: Ilija Lazarević – rvanje, Maša Radojević – plivanje i Andrea Krstić – karate.

U svom obraćanju okupljenim dosadašnji predsednik Rotari kluba Valjevo Goran Branković najpre je istakao da je izuzetno ponosan na činjenicu da Rotari klub Valjevo uspešno radi 25 godina. Jubilej vredan pomena. Četvrt vek postojanja i izuzetnog funkcionisanja je za svaku pohvalu naročito ako se uzme u obzir da su većina osnivača i dalje članovi i aktivnoo učestvuju u aktivnostima kluba.

Dosadašnji predsednik se zahvalio svim članovima kluba i podsetio na aktivnosti koje su valjevski rotarijanci sproveli u prethodnom periodu. Akcenat je stavljen na dve oblati delovanja Rotarija a to su obrazovanje i ekologija. Najpre, Rotari klub Valjevo učestvovao je u akciji dodele dronova svim osnovnim školama u Valjevu, potom je u novembru sprovedena tradicionalna akcija sadnje drveća u OŠ „Milovan Glišić“, čime su dodatno oplemenili prostor, organizovali smo ekološku akciju čišćenja Divčibara.

Dodatno smo obogatili biblioteku OŠ „Zdravko Jovanović“ u Poćuti. Zajedno sa E-klubom, učetvovali smo u opremanju savremenom opremom Centra za vantelesnu opludnju Opšte bolnice u Valjevu. I za kraj donirali smo 25 uređaja za prečišćavanje vazduha za sve jaslene grupe Predškolske ustanove „Milica Nožica“ u Valjevu. Pored toga, godina je bila ispunjena brojnim izletima, lepim druženjima i edukativnim predavanjima.

Nova predsednica valjevskih rotarijanaca Milica krstivojević se zahvalila na prilici da klub predvodi u narednoj rotarijanskoj godini i najavila još puno novih aktivnosti na pomoći lokalnoj zajednici po kojima su rotarijanci prepoznatljivi u celom svetu.
Milica Krstivojević, stariji klinički embriolog, rođena je 1974.god. u Guči. Završila je Gimnaziju u Čačku i PMF u Beogradu. Zaposlena je u Specijalnoj ginekološkoj bolnici u Beogradu. Udata je i majka dve ćerke.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X