април 15, 2024
Valjevo

TROPSKI TALAS SE NASTAVLJA – 37 DANAS! Vrućine i narednih dana, evo kada nas očekuje osveženje uz PLJUSKOVE!

Podelite post:

Foto: Arhiv

U Srbiji će danas biti minimalna temperatura od 15°C do 22°C, a maksimalna će se kretati u intervalu od 34°C do 37°C.

U Srbiji u ponedeljak će biti sunčano i tropske vrućine uz lokalni razvoj slabih oblaka u delu centralne i južne i istočne Srbije. Biće još toplije nego u nedelju. Vetar slab severozapadni na severu, i severoistočni na jugu Srbije. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15°C do 22°C, a maksimalna od 34°C do 37°C. Uveče suvo i toplo.

U Valjevu će u ponedeljak biti sunčano i tropska vrućina uz još malo toplije vreme u odnosu na nedelju. Vetar slab severozapadni i zapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 22°C, a maksimalna do 37°C. Uveče suvo i toplo.

U Nišu će u ponedeljak biti sunčano i velika vrućina. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 37°C.

U Užičkom regionu u ponedeljak će biti sunčano i velika vrućina. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 36°C do 37°C Na Zlatiboru i Tari sunčano i vrlo toplo.

U Vojvodini će u ponedeljak biti sunčano i vrućina. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 19°C do 22°C, a maksimalna od 35°C do 37°C. Uveče suvo i toplo.

U Subotici će u ponedeljak biti sunčano i vruće. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna 35°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h 28°C.

Vreme narednih dana:

U utorak i dalje tropske vrućine. Prepodne pretežno sunčano, a popodne promenljiva oblačnost prvo zahvata sever, zapad i jugozapad Srbije, a zatim kasnije popodne i do kraja dana ova prolazna oblačnosti zahvata sve predele uz pojavu kiše povremeno ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Na severu Srbije nešto niže maksimalne temperature nego u ponedeljak, a na jugu i dalje velika vrućina. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 31°C na severu do 38°C na jugu Srbije.

Uveče moguća povremena kiša u većini predela. U sredu i četvrtak možemo očekivati prijatnije maksimalne temperature, oko ili malo iznad 30°C uz pretežno sunčano vreme. U četvrtak više oblačnosti na severu Srbije. U periodu od 8. do 14. jula znatno prijatnije temperature, ispod 30°C u svim krajevima, uz moguću povremenu kišu i svežiji vazduh Atlanskog porekla.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X