април 25, 2024
Valjevo

Vučić: „Sastav Vlade mora da bude dobar bez sopstvenog interesa i ličnog bogaćenja!“

Podelite post:

Foto:printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je prisustvovao dočeku direktnog leta iz Pekinga na aerodromu „Nikola Tesla“. Tom prilikom odgovarao je na pitanja novinara, a jedno od postavljenih ticalo se i konsultacija i sastava nove Vlade.

Vučić je u četvrtak 14. jula počeo konsultacije oko formiranja nove Vlade. Kako je istakao još pre, o samim konsultacijama govoriće kada se sve završe.

 Kao što sam rekao, o konsultacijama ću detaljno govoriti kada sve budu završene. Kada je reč o novoj Vladi, verujem da će to da bude srpska Vlada koja će da brine o interesima Srbije.

Imamo istu politiku pred svima. Uvek govorim, evo i pred našim kineskim prijateljima, da imamo evropsku politiku. Nova Vlada neće biti antiruska, ali čuvaćemo naša prijateljstva.

Garantujem da ćemo voditi svoju politiku, i odluke ćemo donositi sami. Pritisci će da postoje, ali naše je da donosimo odluke o našem narodu i koje donose dobro.

Sastav Vlade mora da bude dobar, dobri ljudi kojima sopstveni interes i lično bogaćenje nisu na pameti – objasnio je Vučić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X