мај 14, 2024
Valjevo

VUČIĆ večeras u 18 časova iznosi frampantne dokaze i činjenice o lažima USTAŠKE VLADE! Sledi šok za Srbiju, region, ali i EU!

Podelite post:

Foto: Arhiv

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti danas u 18 časova u Predsedništvu Srbije.

Vučić će govoriti o toku konsultacija sa predstavnicima izbornih lista o formiranju Vlade, ali i o zabrani hrvatskih vlasti da privatno poseti logor Jasenovac i oda poštu žrtvama.

Predsedik Srbije Aleksandar Vučić je mirno i dostojanstveno pustio hrvatske zvaničnike da iznesu sve svoje laži, izmišljotine i nemušta opravdanja, a danas će novim i do sada nepoznatim brutalnim činjenicama zabiti glogov kolac u sve ustaške izmišljotine.

Sledi šok i za Srbiju i za region, ali i za sve u EU, kada Vučić bude izneo neoborive činjenice!

Podsetimo, ustaški režim po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača i ne dozvoljavaju Vučiću da govori istinu o stradanju Srba u Jasenovcu.

​Predsednik je želeo da oda poštu stotinama hiljada pobijenih, preklanih žrtava u Jasenovcu, ali umesto toga usledila je hajka ondašnjih medija nazivajući Vučića „provokatorom“, a sve pod palicom ustaškog režima Andreja Plenkovića!

Podsetimo, u logoru Jasenovac su hrvatske ustaše, prema izveštajima nezavisnih komisija, od 1941. do 1945. godine ubile 700.000 Srba, Jevreja i Roma, a logor je bio mesto masovnih stradanja žena i dece.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X