јун 20, 2024
Valjevo

Pavlović: Kako je 32% postalo 75% (ili o ekspertskoj matematici)

Podelite post:

“Direktor JKP ”Vodovod-Valjevo”, Ivan Filipović je izgleda u potpunosti izgubio svaki osećaj za solidarnost i empatiju!“, navodi se u Saopštenju za javnost šefa odborničke grupe SPS-a u Skupštini grada Djordja Pavlovića. Saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

“Od najavljenih 32% poskupljenja građani Valjeava dobili su za preko 75% uvećan račun za vodu, za jul 2022. godine, u odnosu na prethodni mesec. Tako je račun za jun za četvoročlanu porodicu sa 1393,00din uvećan na 2218,00 za jul, a prosečan račun od 500,00 dinara dogurao je na svih 875,00 dinara! To je tih 32%, Ivane Filipoviću! Bravo, ekspertu!

To je  ta sjajna, snažna i vizionarska politika  gradonačelnika Lazara Gojkovića i direktora ”Vodovoda”, Ivana Filipovića, a sve za za bolje Valjevo! Direktor ”Vodovoda”, Ivan Filipović, održava “stabilnost” poslovanja tako što poveća cenu usluga, i sve unutrašnje slabosti i nesposobnost poslovođenja prebaci na teret građana.

Umesto da otpusti parazite sa kupljenim diplomama privatnih fakulteta (ili nikakvim), koje su ubrizgali članskim kartama, a koji ne doprinose poboljšanju kvaliteta usluga, već su samo trošak, Direktor ”Vodovoda”, Ivan Filipović, povećava cenu vode, isterujući od građana i preostale novce.

Ta nije valjda da toliko potcenjujete građane Valjeva da mislite da o poskupljenju vode oni ne mogu imati svoje mišljenje. Zaboravili ste da JKP ”Vodovod-Valjevo” pripada Valjevcima, a ne Direktoru ”Vodovoda”, Ivanu Filipoviću, i njegovim nadređenima.

Jedini način za oporavak preduzeća je (a ja sam Vam već ranije dao predlog):

1.pretresite platne spiskove za početak i obelodanite sve parazite

2.zakonski naplatite svim učesnicima i saučesnicima u urušavanju Vodovoda

3.pretresite neplaćene račune pojedinaca kojima se ignorišu milionski dugovi

4.reorganizujte i preusmerite višak neradnika

5.smanjiti plate na minimalac, počev od direktora, za koga još uvek nisam dobio informaciju o njegovom školovanju

Tek onda dižite cene! Isuviše ste se kompromitovali!

Izgleda da goli život i opstanak građana za Ivana Filipovića nisu u opisu nacionalnih interesa!

Šef odbornilke grupe

Djordje Pavlović”

Foto: N1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X