јул 16, 2024
Valjevo

Četiri automobila zapaljena porodice Panić u centru Valjeva

Podelite post:

Foto: P. V. / RINGIER

Jutros oko 4.40 časova u dvorištu porodice Panić u Knez Miloševoj ulici u centru grada, četiri automobila  su zapaljena. Video nadzor je snimio za sada neidentifikovanog počinioca, za kojim policija traga.

U namerno podmetnutom požaru totalnu štetu su pretrpeli „sitroen C 1” i „fiat 500 L”, dok je „mercedes A” teško, a „mini kantrimen” lakše oštećen. Automobili su u vlasništvu nekadašnjeg košarkaša Metalca a sadašnjeg košarkaškog trenera Vladimira Panića, te njegovog brata i majke, koji žive u porodičnoj kući u dvorištu u Knez Miloševoj ulici.

FOTO: P. V. / RINGIER

Sigurnosne kamere snimile su muškarca koji je zapalio automobile u dvorištu Vladimira Panića u Valjevu

Vladimir Panić je ispričao novinarima da je njihova podstanarka primetila da se neko kreće po dvorištu, da bi ubrzo poto došlo do požara, posle čega je on pozvao vatrogasce koji su sprečili da se vatra proširi na kuće i komšiluk.

Počinioca su snimile kamere video nadzora, pa se na snimku vidi muškarac koji zapaljivom smesom poliva dva automobila, da bi se vatra vrlo brzo potom proširila i na ostala vozila u dvorištu.

On je naveo da ima razlog da sumnja da iza paljevine stoji jedna osoba koja bi mogla biti naručilac diverzije i da je to saopštio policiji i nadležnom tužiocu koji su došli na lice mesta.

Uviđaj je obavljen, Panić štetu procenjuje na nekoliko desetina hiljada evra, a istražni organi tragaju za za sada neidentifikovanim piromanom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X