април 26, 2024
Valjevo

Predavanje za trudnice, mlade parove i mlade

Podelite post:

Centar za žrtve nasilja „Dar“ organizuje edukativni vikend za trudnice, porodilje i mlade bračne parove „Porodica je stub društva, trudnica je stub porodice“. Ovo predavanje će se održati u petak, 7. oktobra od 14 časova u Centru za kulturu Valjeva.

Potom će u subotu, 8. oktobra u Bioskopu 85 od 13 časova biti održan edukativni vikend za mlade „Mladi ljudi, upoznajte svoju zemlju“.

Prvog dana, uz edukaciju i stručnu pomoć, mame i buduće mame će dobiti brošure sa potrebnim informacija i poklončiće. A predavači će biti iz Ministarstva za demografiju i brigu o porodici, doc.spc.dr neuropsihijatar Marijana Tomović, advokat Aleksandar Milićević i Marija Milanović, predsednica Centra „Dar“.

Subotnje predavanje za mlade će voditi dr specijalista Mirjana Mačkić, advokat Marija Tasić, socijalni radnik Iva Stojičić, a pojaviće se i glumac iznenađenja za mlade.
Oba projekta i edukacije se organizuju pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiji, u saradnji sa Gradom Valjevom i Centrom za kulturu Valjeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X