јул 16, 2024
Valjevo

Mard obezbedio bi stabilnost poljoprivredne proizvković: Garantni fonodnje u Srbiji

Podelite post:

U Skupštini Srbije su juče položila tri poslanika zakletvu, među kojima je i potpredsednik PUPS solidarnost i pravda Dragan Marković – Markoni. Marković će dati doprinos sprovođenju ideje predsednika PUPS solidarnost i pravda Milana Krkobabića o formiranju garantnog fonda, čime bi se obezbedila stabilnost poljoprivredne proizvodnje u Srbiji.

Naime, oko ovog pitanja su se složili i predsednik Srbije Aleksandra Vučić i ministar Milana Krkobabić. Uzimajući u obzir aktuelnu političku bezbednosnu sutuaciju u svetu za koje ni najveći analitičari ne mogu da predvide u kojoj meri će eksakalirati, ideja rukovodstva PUPS solidarnost i pravda o obnovi i razvoju sela i tek kako ima značaja za naredni period da srpski domaćini opsatnu i ostanu na selu u ovim teškim vremenima.

„U ovakvim geostrateškim odnosima jako je važno poštovanje međunarodnog prava zašto se zalaže aktuelno rukovodstvo Srbije, a i pojedini opozicioni lideri.

PUPS solidarnost i pravda zalaže se za zaštitu nacionalnih interesa Srbije koja treba sagledavati kroz robnu razmenu sa zapadnim zemljama, kao i za razmenu energenata sa Ruskom Federacijom i drugim zemljama, kako bi se obezbedila ekonomska i bezbednosta stabilnost građana Srbije.

U tom kontekstu poslanici PUPS solidarnost i pravda sa svojim kolalicionim partnerima gledaće da donesu i da glasaju za zakone od kojih će građani Srbije imati najveću korist“, naveo je poslanik PUPS-a solidarnost i pravda Dragan Marković – Markoni.

Informativna služba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X