април 19, 2024
Valjevo

Danas u Srbiji najtoplije Valjevo i Loznica

Podelite post:

Foto: valjevonadlanu.rs

Danas će u Srbiji biti maksimalna od 24°C u Vranju do 29°C u Valjevu i Loznici, a minimalna temperatura od 6°C u Požegi, Dimitrovgradu i Beogradu do 14°C .

Srbija: U ponedeljak pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, ponegde blizu 30°C. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C u Dimitrovgradu i Požegi do 14°C u Beogradu, a maksimalna od 24°C u Vranju do 29°C u Valjevu i Loznici. Uveče suvo i relativno toplo.

Valjevo: U ponedeljak pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna čak do 29°C. Uveče suvo i toplo.

Vreme narednih dana:

U utorak u proseku oko 5 stepeni niža temperatura, ali ponovo svugde iznad 20°C tokom dana. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 14°C, a maksimalna od 20°C na severu Vojvodine do 27°C u Negotinu. Uveče suvo. U sredu relativno toplo, ali još stepen-dva manja temperatura nego u utorak uz sunčane intervale i umerenu oblačnost. Do kraja iduće sedmice se zadržava toplo vreme za kraj oktobra uz malo nižu temperaturu nego početkom sedmice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X