март 28, 2024
Valjevo

Privremeni režim saobraćaja zbog pokazne vežbe

Podelite post:

Foto: valjevonadlanu.rs

Zbog održavanja pokazne vežbe, utvrđuje se privremeni režim saobraćaj na delu Karađorđeve ulice, radi bezbednosti učesnika u saobraćaju i učesnika pokazne vežbe, dana 25.10.2022. godine, u periodu od 11.30 do 14.00 časova.

U rešenju koje je uradilo Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave Valjevo, utvrđeno je na koji način će se odvijati privremeni režim saobraćaja:
– Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja i preusmeravanje svih vozila, osim vozila sa prvenstvom prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima na delu Karađorđeve ulice, od Ulice Vuka Karadžića do Sinđelićeve ulice.

– Zabranjuje se desno skretanje u Karađorđevu iz Ulice Vuka Karadžića ( iz smera Tešnjara ).

– Zabranjuje se levo skretanje u Karađorđevu iz Sinđelićeve ulice ( iz smera Hrama ).

– Zabranjuje se desno skretanje u Karađorđevu ulicu iz Sinđelićeve ulice ( iz smera Pantićeve ulice ).

– Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja za autobuse u delu Karađorđeve ulice od Ulice Vuka Karadžića do Sinđelićeve ulice.

– Preusmerava se gradski saobraćaj iz Karađorđeve ulice u Pantićevu ulicu, Sinđelićevu i Vuka Karadžića i ukida autobusko stajalište kod broja 101 Karađorđeva, obostrano.

– Zabranjuje se saobraćaj na delu Ulice Vlade Danilovića ( deo ulice između Pantićeve i Karađorđeve ulice).

– Dozvoljava se izlaz vozila iz zatvorenog dela Ulice Vlade Danilovića u Ulicu Dr Pantića ( deo ulice između Pantićeve i Karađorđeve ulice ).

– Zabranjuje se izlaz sa parkinga iza Socijalnog na Karađorđevu ulicu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X