мај 21, 2024
Valjevo

SNS: Apsolutna pobeda na izborima za Savete MZ u Valjevu

Podelite post:

Srpska napredna stranka je nakon završetka izbora za Savete MZ saopštila da je na ovim izborima odnela ubedljivu pobedu. Saopštenje SNS prenosimo u celosti:

„Na današnjim izborima za savete 37 mesnih zajednica na teritoriji Valjeva, kandidati koje je podržala SNS osvojili su svih 285 mandata.Ovo nedvosmisleno govori da najveća stranka u Srbiji, uživa ogromnu podršku građana.

Birani su saveti 37 od ukupno 50 mesnih zajednica, a na listama se našlo čak 285 kandidata, iza kojih su stali SNS i građani Valjeva. Pravo glasa na današnjim izborima imalo je 69.743 upisanih u birački spisak. Srpska napredna stranka Gradski odbor Valjevo, ovom prilikom zahvaljuje građanima koji su izlaskom na birališta još jednom pokazali da prepoznaju težak politički trenutak i imaju svest o važnosti i najmanje ćelije društva. Uz pomoć kandidata koji su osvojili mesta u savetima, verujemo, pokazaće se koliko je važna današnja pobeda.

Nameravamo da poštujemo potrebe i želje naših sugrađana koliko god je to moguće. Kao stožer lokalne vlasti, činićemo to – ne rečima već delima, po čemu se i izdvaja politika i naše stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića.

Poverenik GO SNS Valjevo Lazar Gojković“

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X