март 29, 2024
Valjevo

Počinje nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“

Podelite post:

 

 

 

Ministar finansija predstavio je nova pravila nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ koji će se odvijati u digitalnom formatu preko mobilne aplikacije.

„Aplikaciju za android, ajfon ili Huavej telefone ćete moći već danas da preuzmete sa interneta, pomoću njega da skenirate QR kod fiskalnog računa i već od ponoći da šaljete na nagradu igru“, rekao je Mali.

Dodao je da u nagradnoj igri tiket za izvlačenje je bilo koji račun pojedinačno sa bilo kojim iznosom, jer više nema uslova da se šalje 10 računa.

Predviđeno je pet javnih izvlačenja, u emisiji koja će biti emitovana uživo na Prvom programu RTS, subotom od 18 časova, od 28. januara do 25. februara. U svakoj od emisija biće dodeljena po dva stana. Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagradu u drugom krugu, u drugoj polovini 2023. godine.

„Novi nagradni ciklus donosi dosta novina i usaglašen je sa novim Zakonom o e-fiskalizaciji koji je počeo da se primenjuje od 1. maja ove godine, što znači da je nagradna igra u potpunosti digitalna“, istakao je ministar finansija Siniša Mali.

Sva pitanja o nagradnoj igri građani će moći da postave kontakt-centru koji će voditi NALED, putem mejl adrese kontakt@uzmiracun.rs. Kao i dosad, sve najvažnije informacije o „poreskoj lutriji“ i suzbijanju sive ekonomije biće dostupne na nacionalnom portalu  www.uzmiracun.rs.

Samo punoletni

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. Ukoliko iz nekog razloga račun ne može da se skenira, biće omogućen unos potrebnih podataka sa računa, čime će račun biti unet u aplikaciju i ravnopravno će učestvovati u nagradnoj igri.

Nagrade

– Biće dodeljeno ukupno deset stanova u Beogradu

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi 1.682.424,33 evra

Prva emisija u okviru nagradne igre će biti emitovana u subotu 28. januara, a poslednja, u subotu 25. februara 2023. godine

Neka igra počne!

Za sva pitanja o nagradnoj igri posetite http://www.uzmiracun.rs ili pišite na kontakt@uzmiracun.rs

 

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X