мај 1, 2024
Valjevo

Održana tribina „Doživi Valjevo“

Podelite post:

 

 

 

U utorak, 27. decembra, valjevski odsek Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija bio je domaćin tribine „Doživi Valjevo“. Tribinu je otvorio Marinko Lugonja iz Udruženja za negovanje tradicije i kulture valjevskog kraja sa temom Kulturno spomeničko nasleđe – temelj budućnosti, ističući da će spomenici u budućnosti biti svedoci našeg vremena. 

U drugom delu tribine, Vlada Dodović iz Kluba Ars Nova proglasio je pobednike eko konkursa „Bio je otpad, a sada je figura“. Tema ovog konkursa bila je reciklaža starog otpada i izrada raznih figura od već korišćenih stvari koje se mogu ponovo koristiti, a učesnici konkursa bili su učenici osnovnih škola iz Valjeva. Prvo mesto osvojilo je odeljenje VII2 OŠ „Desanka Maksimović“,drugo mesto su podelili Ružica Jakovljevic III4 iz Prve osnovne škole i Lazar Rosić VI4 iz OŠ Milovan Glišić, dok su treće mesto podelili Vukan Vujić iz OŠ Desanka Maksimovć i Una Krstić III1 iz OŠ Nada Purić. Nagrada za poseban doprinos pripala je specijalnom odeljenju OŠ Nada Purić, kao i školici Ceca i deca.

Direktorka turističke organizacije Valjevo Ana Marković proglasila je pobednike foto konkursa „Doživi Valjevo“. Prvo mesto je osvojio Vladimir Bajić, drugo mesto Jelena Vitorović, а treće mesto Predrag Božin. Specijalne nagrade za učešće dodeljene su Sretenu Panteliću i Milanu Markoviću. 

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X