мај 14, 2024
Valjevo

Ulica otvorenog srca u Lajkovcu na drugi dan Božića

Podelite post:

 

 

 

Tradicionalna „Ulica otvorenog srca“ u Lajkovcu održaće se u nedelju 8. januara od 11 sati, na platou ispred Gradske kuće. Organizator je Kulturni centar „Hadži Ruvim“, u saradnji sa drugim opštinskim ustanovama i organizacijama, a generalni pokrovitelj opština Lajkovac. „Ulica otvorenog srca“ ranije je organizovana pred Novu godinu, a sada pomerena za Božić.

Najmlađe Lajkovčane zabavljaće klovnovi, štulaši, kostimirani animatori, žongleri i mađioničari. Očekuje ih dečja predstava, plesni nastupi, oslikavanje lica i Deda Mraz, koji će im podeliti novogodišnje paketiće.

Ove godine biće organizovan i maskenbal, uz proglašenje najboljih maski. Učesnici će moći će da se prijave na dan održavanja manifestacije, od 11 do 12 časova, na štandu Turističke organizacije.

Na Ulici otvorenog srca biće uručene nagrade pobednicima likovnog i literarnog konkursa Kulturnog centra „Hadži Ruvim“.
Na štandovima Božićnog mini bazara prodavaće se različite rukotvorine, liciderska srca, slike i grafike, med i pčelarski proizvodi i drugo. Tradicionalno predmete nastale na kreativnim radionicama prodaju i deca iz Predškolske ustanove „Leptirić“ i učenici OŠ „Mile Dubljević“, a prihod ide u humanitarne svrhe.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X