април 15, 2024
Valjevo

VUČIĆ DANAS NA SEDNICI VLADE! Predsednik Srbije se večeras obraća javnosti

Podelite post:

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u 20 časova iz zgrade Predsedništva. Prema najavama, pre toga će prisustvovati sednici Vlade u 11 časova.

Vučić je sinoć imao sastanak sa najbližim saradnicima u centrali SNS-a i tada je reagujući na nesuglasice u stranci rekao da će se povući sa mesta predsednika.

Na poziv predsednice Vlade Ane Brnabić, sednici vlade u 11 časova prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić bi na sednici trebalo da obavesti članove vlade o pregovorima sa visokom zapadnom delegacijom.

Sastanak sa zapadnom „petorkom“, predsednik je opisao kao jedan od najtežih dana za Srbiju. Istakao je da je „zbog onoga što nas čeka u budućnosti“, potrebno jedinstvo.

U 20 časova, Vučić će se obratiti javnosti iz zgrade Predsedništva Srbije, saopšteno je juče iz Pres-službe predsednika.

Vučić je sinoć imao sastanak sa najbližim saradnicima u sedištu SNS-a. Prema pisanju medija, na sastanku je bilo nesuglasica i poziva da se odbiju pregovori sa SAD i EU. Na te nesuglasice je, kako se navodi, reagovao predsednik Vučić i rekao da ako neko misli da može bolje od njega da vodi državu on je spreman da im to prepusti i potom otišao sa sastanka.

Jedan od čelnika Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić je nakon sastanka izjavio za TV Pink da ako predsednik Vučić ostane pri svome da podnese ostavku, da je to kraj Srpske napredne stranke i kraj karijere koju je SNS imao na političkoj sceni Srbije.

Nakon toga sledi, smatra, nešto što je, kako je rekao, „najcrnji i najgori scenario za Srbiju“ koji ne sme ni da zamisli.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X