март 28, 2024
Valjevo

Primopredaja dužnosti načelnika Kolubarskog upravnog okruga

Podelite post:

 

 

 

 

Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Kolubarskog upravnog okruga postavljen je Miloš Milutinović, diplomirani poslovni informatičar, master ekonomista i doskorašnji pomoćnih gradonačelnika grada Valjeva.

Tim povodom, danas je održana primopredaja dužnosti načelnika Kolubarskog upravnog okruga.

U svom obraćanju, Milutinović je istakao da je ovo velika odgovornost i da je njegova dužnost da bude spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava.

„Velika mi je čast, ali i odgovornost stupanje na funkciju načelnika Kolubarskog upravnog okruga.
Moj primarni posao je da budem spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava na teritoriji Kolubarskog upravnog okruga.

Naravno, praćenje i pomaganje u realizaciji projekata od državnog značaja, kao i dovođenje novih projekata i investicija u Kolubarski upravni okrug će takođe biti deo mojih zaduženja.

Na samom početku, održaću sastanke sa predsednicima opština i gradonačelnikom, zatim obilazak terena, utvrđivanje prioriteta i rad na njihovoj realizaciji“, poručio je Milutinović.

Na mestu načelnika Kolubarskog upravnog orkuga, Miloš Milutinović će naslediti Gorana Milivojevića, koji je na ovoj funkciji bio od 2015. godine.žđ.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X