април 19, 2024
Valjevo

Kup Srbije U15 rvanje – RK Mladost iz Valjeva

Podelite post:

 

 

Proteklog vikenda u Subotici u hali „Dudova Šuma“ održan je Kup Srbije U15 na kome je RK Mladost iz Valjeva učestvovao sa 7 takmičara.

U konkurenciji 130 takmičara klub sa Kolubare je ostvario zapažene rezultate.
Najuspešniji u muškoj konkurenciji bio je Veljko Mitrović koji je osvojio srebrnu medalju. Do finala je savladao tri protivnika, i u finalu se susreo sa L. Balažom iz Kanjiže. Mitrović je dominirao tokom meča, prvu rundu je rešio u svoju korist međutim nakon izuzetno dinamične borbe u drugoj rundi protivnik uspeva u parteru da preokrene rezultat. 
Takođe, u muškoj konkurenciji bronzana medalja za Relju Lukića koji je nakon početnih pobeda u polufinalnom meču poražen. U borbi za treće mesto uspeva efikasnim bacanjem da pobedi i tako obezbedi treće mesto.
Na veliko zadovoljstvo svih činilaca RK Mladost, posle dužeg vremena medalja u ženskom rvanju. Jana Vučićević osvaja za svoj klub srebro i svojim dobrim nastupom najavljuje još puno medalja.
„Sezona je počela, korak po korak u toku sezone odradi se oko 35 turnira. Za prvi nastup u godini može se reći da smo zadovoljni ali sigurno da može i bolje. Narednog vikenda u subotu u hali „Omni Cen tra“ održava se Prvenstvo Srbije za mladje seniore U23. Kalendar domaćih takmičenja je uskladjen sa Prvenstvom Sveta koje se održava u Beogradu u septembru. Dinamika treninga i turnira je jaka ali naši takmičari su spremni za izazove i očekujemo velike rezultate tokom godine.“
Pratitenas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X