април 19, 2024
Valjevo

Održane prve lajkovačke Radničke sportske igre

Podelite post:

 

 

 

Sportski savez opštine Lajkovac proteklog vikenda je organizovao prve lajkovačke Radničke sportske igre. Igre su okupile preko 130 učesnika u tri sporta: basketu, stonom tenisu i futsalu (malom fudbalu). Nadmetali su se i družili u odličnoj atmosferi, uz podršku kolega i porodica sa tribina, a najuspešniji su nagrađeni peharima i diplomama.

Imali su svoje ekipe EPS, TENT, Opštinska uprava, Elmont, Iva Agrar, Policija itd. U futsalu prvo mesto zauzela je ekipa TENT, drugo Tehnički pregled, a treće Elmont. Najbolji igrač turnira je Miloš Rakić, a najbolji golman Željko Tomić, obojica iz TENT-a. U ekipi Škole Danijela Bogdanović je imala zapažen nastup.

U basketu prvo mesto osvojila je ekipa Tamnava 2, drugo SLT, treće Opštinska uprava, koja je u sastavu imala i najstarijeg učesnika – Vidosava Šuluburića.

Turnir u stonom tenisu okupio je 16 igrača. Najuspešniji je bio Nenad Marković iz EPS-a, drugo mesto zauzeo je Dragiša Savković iz SLT-a, a treće Ivan Mitrović iz MUP-a.

Odličan organizator Radničkih sportskih igara „Lajkovac 2023“ bio je Sportski savez opštine Lajkovac, uz pomoć lokalne samouprave, Ustanove za sport i omladinu i sudijske organizacije. Cilj je da RSI postanu tradicionalne i omasovljene, kako bi se što više ljudi bavilo rekreativnim sportom.

Pratitenas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X