април 15, 2024
Valjevo

Mionica na Međunarodnom sajmu turizma, organizovan i besplatan prevoz za građane

Podelite post:

 

 

 

Opština Mionica učestvuje na 44. Međunarodnom sajmu turizma gde će predstaviti turističke potencijale. Na mioničkom štandu prezentovani su vrhunski domaći proizvodi i bogata turistička ponuda. A za sve zainteresovane građane organizovan je i besplatan prevoz.

– Mnogo je projekata koje smo završili, a veoma značajne i dalje sprovodimo. Kuća Kolubarske bitke, rekonstruisan park, Pulikin legat su samo od nekih koji će našu opštinu učiniti veoma prepoznatljivom na kulturnoj i turističkoj mapi Srbije i sveta – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Iz Turističke organizacije Mionice kažu da su posetioci vrlo zaintresovani da posete opštinu Mionica i sve njene turističke potencijale, a najviše ih interesuje projekat izgradnje Kuće Kolubarske bitke.

U Mionici je u toku izgradnja prve umetničke galerije, Kuće Kolubarske bitke koja će od zaborava sačuvati junaštvo srpskih vojnika u Prvom svetskom ratu, a nedavno je završeno i popločvanje centralnog parka uz podršku Vlade Republike Srbije.

Za sve građane koji budu želeli da posete sajam, u subotu 25.02.2023. godine obezbeđen je

autobuski prevoz do Beograda i nazad. Polazak je u 09:00 sa autobuske stanice, a zainteresovani se mogu prijaviti na borj telefona 014 34 22 080.

Pratitenas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X