април 24, 2024
Valjevo

Sportske igre mladih održan u Valjevu

Podelite post:

 

 

 

Na mapi gradova u kojima je održana ekološka radionica „Zero Waste – budi deo igre – čuvajmo našu planetu“, a u organizaciji Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, nalazi se i Valjevo.

Ekološka radionica održana je u Hali sportova u saradnji sa Školom rukometa „VA Handball“. Ove radionice deo su globalnog projekta „Svet bez otpada“, a deo su Sportskih igara mladih od prošle godine. Među učesnicima radionice našli su se devojčice i dečaci, članovi Škole rukometa „VA Handball“ i ORK „Metalac“. 

Tokom ekološke radionice SIMOVCI su se podesetili Svetskog prvenstva u fudbalu na kojem je nastupio i ambasador Sportskih igara mladih Luka Modrić, a na kojem su visoku ekološku svest pokazali navijači Japana, koji su posle utakmica koje je igrala njihova reprezentacija redovno kupili otpad sa tribina. Na ovaj način oni su pokazali vezu sporta i ekologije. Na ekološkom poligonu najuspešnija je bila ekipa „Limenke“. Priznanje za učešće u ekološkoj radionici „Zero Waste – budi deo igre – čuvajmo našu planetu“ uručeno je predsedniku Škole rukometa „Handball“ Milanu Gajiću.

Valjevo će uskoro biti domaćin još jednog događaja u organizaciji Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. U „Twins Sports Center&Visnja Tennis Academy“ 8. aprila održaće se regionalni turnir u tenisu.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X