април 25, 2024
Valjevo

Nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice počinje 8. marta

Podelite post:

 

 

Pošta Srbije saopštila je da drugu godinu zaredom organizuje nacionalni nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“, ovoga puta namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih područja čime, kako je istaknuto, nastavlja da podržava žensko preduzetništvo i poklanja pažnju unapređenju položaja žena na tržištu rada.

Pod sloganom „Najbolje tek dolazi“, konkurs počinje 8. marta i traje do 8. aprila 2023. godine, a cilj mu je osnaživanje i promocija ženskog preduzetništva širom zemlje.

Konkurs je namenjen osnivačicama i zakonskim zastupnicama malih preduzeća i udruženja u ruralnim područjima i ostalim negradskim sredinama sa teritorije cele Srbije.

Za 100 najboljih kandidatkinja po oceni stručne Кomisije, Pošta Srbije će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Pobednice i njihovo poslovanje će pored predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u online brošuri, biti predstavljene i na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Facebook-u, LinkeldIn-u i Youtube kanalu.

Кriterijumi za ocenjivanje su, kako su naveli iz Pošte Srbije, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X