март 28, 2024
Valjevo

SNS: Valjevski SPS kaznio bahatost Đorđa Pavlovića

Podelite post:

 

 

GO SNS-a u Valjevu izdao je saopštenje u kojem obaveštava javnost da je šef odborničke grupe SPS-a Djordje Pavlović smenjen sa te funkcije te da će odborničku grupu SPS-a na dalje predvoditi dr Zoran Živković. Saopštenje SNS prenosimo u celosti:

„Posle višegodišnjih besomučnih napada šefa odborničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđa Pavlovića na pripadnike Srpske napredne stranke u Valjevu duva novi vetar od valjevskih socijalista. Naime, Đorđe Pavlović je smenjen sa mesta šefa odborničke grupe SPS-a u Skupštini grada Valjeva.

Pod patronatom Socijalističke partije Srbije Đorđe Pavlović je poslednje tri godine svoj politički rejting gradio isključivo na napadima, vređanju i omalovažavanju isključivo Srpske napredne stranke i svih dostignuća grada i gradonačelnika. Sva pozitivna dela gradskih vlasti predstavljao je kao veliki nerad i minus za građane Valjeva. Kroz zloupotrebu javnog medijskog prostora obračunavao se sa mnogim predstavnicima Srpske napredne stranke u Valjevu koji rade na odgovornim mestima. Taj razjareni čovek nije imao ni meru ni granicu u vređanju gradonačelnika i njegovih saradnika, predsednice i rukovodstva Skupštine, direktora javnih preduzeća i ustanova, direktora institucija. Profesiju pravnika je bacio pod noge, tražio je da se krše zakoni i pravilnici, a omiljena meta napada i uvreda bila mu je predsednica Komisije za dodelu nagrada grada Valjeva. Vređao je žene iz Srpske napredne stranke i prava svih građanki Valjeva. Pokušavao je da gradsku Skupštinu pretvori u cirkusku arenu, a sve one koji su mu se suprostavili ponižavao je, tražio njihovu smenu i izvrgavao ih ruglu na naknadnim konferencijama za medije. Jurišnik Pavlović je metamorfozom preko noći prerastao u navodnog borca za ljudska prava predstavljajući sebe moralnim kolosom i spasiocem Valjeva, a zaboravljajući koliko je štete žiteljima Valjeva naneo u prethodnim godinama dok se „borio sa polutkama“ i drugim izazovima u Vodovodu.

Ali, kao što poslovica kaže: „Možeš kako hoćeš, ali ne možeš i dokle hoćeš“, tako se i desilo sa lažnim spasiocem Valjeva. Socijalistička partija Srbije Gradski odbor  Valjevo dostavio je Skupštini grada informaciju o promeni šefa odborničke grupe. Umesto Đorđa Pavlovića ubuduće šef odborničke grupe „SPS-JS“ u Skupštini grada Valjeva biće dr Zoran Živković, dok će zamenik šefa odborničke grupe biti dr Dušan Mirković.

GrO SNS Valjevo pozdravlja ispravnu odluku valjevskih socijalista čudeći se što do nje i ranije nije došlo. Ovaj potez socijalista otvara novo poglavlje na političkoj sceni Valjeva u smislu mogućnosti konstruktivnijih odnosa između dve političke grupacije koje već zajednički participiraju u republičkoj vlasti.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo“

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X