март 19, 2024
Valjevo

Glišić: Sedam članova POKS-a prešli u SNS

Podelite post:

 

 

 

Foto: Tanjug

Darko Glišić predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke rekao je juče, da se sedam članova Pokreta za obnovu kraljevine Srbije (POKS) iz Niša pridružilo naprednjacima.

Nakon nekoliko nedelja razgovora i upoznavanja sa programskim načelima i sa onim što želimo da radimo u budućnosti imamo čast da predstavimo ljude koji će pristupiti SNS-u – rekao je Glišić na konferenciji za štampu.

On je naveo da su to Vesna Savović, poslanik u Skupštini Srbije sa liste „Boško Obradović Dveri POKS – Patriotski blok“, koja će, kako je rekao, od danas biti član SNS i njihove poslaničke grupe, Dragan Đorđević, član Predsedništva POKS-a, kao i pet poverenika koji su vodili pet opštinskih odbora u Nišu.

– To su ljudi koji su poslednjih meseci shvatili ko se bori za državu, kome je stalo do mira, stabilnosti, ekonomskog prosperiteta, boljeg života naših građana, a kome je samo do pukog glasa više i borbe za cenzus – rekao je Glišić.

Savović je rekla da je na izborima bila na izbornoj listi „Boško Obradović Dveri POKS – Patriotski blok“, jer se njihova politika tada, prema njenim rečima, zasnivala na očuvanju porodice.

– Pozvavši na linč Aleksandra Vučića pogazili su sve najbitnije za šta se zalažu, a to je očuvanje porodice. Sa njima ne želim da sarađujem – rekla je Savović i dodala da su sada Srbija i svet na prekretnici i da podržava predsednika Vučića i njegovo zalaganje za Kosovo i Metohiju.

– A Kosovo i Metohija se brani baš tako kako čini Vučić, mudrim pregovorima, jačenjem domaće privrede i ekonomije, istinskkom brigom za porodicu. Srećna sam što postajem deo stranke koja se zalaže za prave vrednosti i ciljeve – rekla je Savović.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X