април 20, 2024
Valjevo

Odbojkašice Železničara i Uba večeras na startu polufinala plej-ofa

Podelite post:

 

 

 

U prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije Železničar i Ub se sastaju u Sportskoj hali Lajkovac večeras od 19 časova. Polufinale se igra na dve dobijene utakmice, a Želja ima prednost domaćeg terena jer je ligaški deo završio na prvom mestu. To znači da će se eventualna treća utakmica, tzv. majstorica, igrati u Lajkovcu. Revanš je 9. aprila, a potencijalna treća utakmica 12. aprila. Drugi par čine Jedinstvo (Stara Pazova) i Crvena zvezda.

Obe ekipe su u plej-ofu oslabljene za po jednog bitnog igrača. Zbog ukrštenih ligamenata sezona je završena za primača Železničara Vanju Ivanović, koja je igrala fantastično u ovom prvenstvu, dok je Ub u plej-ofu bez tehničara Rade Perović, koja se prošle godine iz Lajkovca preselila u redove komšijskog superligaša. Poslednjih nekoliko utakmica u sastavu Želje, zbog povrede, izostala je i pouzdana Tanja Stanojević.

Koga nema bez njega se mora, a dosta je kvalitetnih odbojkašica na koje se mogu osloniti treneri Branko Kovačević i Marijana Boričić, s tim što je ekipa Železničara znatno mlađa. Sa lajkovačke strane Uzelac, Antonijević, Rozales, Veltman, Pakić, dve Stanojevićke, Savićević…a na ubskoj Erić, Čelić, Benitez, Gligorić, Novosel, Lukić Nikolina i Katarina i druge.

Foto: OK Železničar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X